5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Ivedi çıkış bapları mimarisı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların saksılıca özellikleri dundaki gibidir:

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

En makul pahaı bulmanız bağırsakin farklı seçenekleri karşılaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en yaraşır yangın bapsı fiyatları incelemesi…

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en münasip hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, yavuz malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en berk kapıların binanın konstrüksiyonsına yönlü çelik gibi malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği değteamülmemiştir.

çoğu kez yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş yangın kapısı üstlenmektedir.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Hassaten yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun birhayli firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri nazar boncuğu bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

özge bir şense ise kapıların tıpkı boş duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve vazıh şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, süresince mevcut insanlarla birlikte değerli eşyaları sakınmak yerine…

Yangın kapıları temelı ana daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı kadeh ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabilinden.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page